OBȚINE RĂSPUNSURILE LA TOATE

întrebările tale frecvente

Puteți crea un site web personalizat pentru cabinetul meu stomatologic? 

Da, oferim servicii de web design personalizat pentru fiecare client. Vom lucra cu dvs. pentru a v​ă înțelege nevoile și preferințele, astfel încât să putemt crea un site web care să se potrivească exact nevoilor cabinetului dvs.

Ce costuri sunt implicate în crearea unui site web pentru un cabinet stomatologic? 

Costul depinde de complexitatea site-ului, de serviciile suplimentare pe care le alegeți, de timpul necesar pentru dezvoltare și de alte factori. Oferim estimări personalizate pentru fiecare proiect.
V​ă rugam sa ne contactați pentru o ofert​ă personalizat​ă:

CONTACT
Cât timp durează procesul de creare a unui site web pentru cabinetul meu stomatologic? 

Timpul de realizare variază în funcție de complexitatea proiectului. În general, pentru un site web de baza, procesul poate dura între 2 și 4 săptămâni. 

Pot să-mi văd site-ul web înainte că acesta să fie lansat? 

Desigur! Veți primi o versiune de previzualizare a site-ului dvs. pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de aspectul și funcționalitatea acestuia.

Ce informații ar trebui să includ pe site-ul meu stomatologic?

Site-ul dvs. web ar trebui să conțină informații despre serviciile pe care le oferiți, echipa dvs., orele de lucru, detalii de contact, știri și evenimente, fotografii și alte informații utile pentru pacienți. 
Ne puteți trimite toate materialele și informațiile pe care le aveți și doriți să le integrăm în site la: dental.webexpert@gmail.com

Site-ul meu web va fi optimizat pentru motoarele de căutare (SEO)? 

Da, vom optimiza site-ul dvs. web pentru motoarele de căutare (SEO). Această va ajuta site-ul dvs. web să fie găsit mai ușor de către pacienți și va îmbunătăți poziția site-ului în rezultatele motoarelor de căutare. 

Pot să adaug noi pagini sau să modific paginile existente ale site-ului meu web? 

Da, puteți să adăugați noi pagini sau să modificați paginile existente ale site-ului dvs. web oricând doriți. Vă vom oferi instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru sau putem face noi modificările pentru dvs. la o taxă lunar​ă suplimentară. 

Cum se va face actualizarea și întreținerea site-ului meu web? 

Putem gestiona actualizarea și întreținerea site-ului dvs. web la o taxă suplimentară. Vă vom oferi un contract de întreținere care va acoperi toate nevoile de întreținere ale site-ului dvs. web. 

Pot să integrez recenzii și testimoniale de la pacienți pe site-ul meu web? 

Da, puteți integra recenzii și testimoniale de la pacienți pentru a ajută la promovarea cabinetului dvs. stomatologic. 

Ce platforme folosiți pentru dezvoltarea site-urilor web? 

Folosim platforma WordPress și alte tehnologii pentru a dezvoltă site-uri web pentru stomatologi.

Cum se procedează cu domeniul pentru site și găzduirea site-ului meu?

1. Dacă aveți deja un domeniu (nume de site), de ex. domeniulmeu.ro și găzduire pentru acesta, după ce va finalizăm site-ul noi ne vom ocupă de instalarea acestuia pe domeniul dvs. 

2. Dacă nu aveți domeniu încă, revine în sarcina dvs. să va achiziționați unul iar noi vă vom instala noul site pe acesta. 

Prețul unui domeniu și al unei gazduiri de site nu implică costuri deosebite însă va trebui să îl achiziționați dvs. deoarece va reveni în proprietatea dvs. Verificați aici ce domenii .ro sunt libere și cum puteți achiziționa unul: https://www.romarg.ro/

Cum plătesc, oferiți contract și factură ?  

După ce v-ați hotărât să colaborați cu noi se realizează un contract în care se specifică clar serviciile oferite. Se plătește un avans reprezentând 50% din valoarea totală a site-ului iar restul la finalizarea acestuia. Se oferă factură. 

Dacă optați pentru un pachet de Administrare și Promovare a site-ului, plata se va realiza lunar cu o suma fixă pentru care se emite factură.

Scrie-ți mesajul Dvs.:
1
Aveți o întrebare?
Scan the code
Bună ziua!
Cu ce informație vă putem ajuta?