Site f​ăcut pentru stomatologi

Făcut pentru a vă ușura viața, astfel încât să vă puteți concentra pe desfășurarea practicii la cabinetul sau clinica Dvs.

Mereu actualizat ​și ​îmbun​ăt​ă​țit

Actualizările și îmbunătățirile sunt lansate în mod regulat, fără a fi nevoie ca Dvs. să vă faceți griji pentru nimic.                

Mereu promovat pe internet

Cu un conținut de calitate bazat pe regulile SEO și susținut de campanii Google Ads site-ul Dvs. va fi mereu "în față".

Esențialul de care aveți nevoie

  Realizarea site-ului  
       Administrarea site-ului
    Promovarea site-ului

Suntem concentrați pe SEO local pentru stomatologi

SEO eficient aduce site-ul dvs. în fața concurenței  

S​EO pentru cabinetele stomatologice are întotdeauna o componentă geografică, astfel încât echipa noastră se va concentra pe SEO local, acolo unde se află potențialii clienți.

SEO stomatologic

Suntem specializați în SEO pentru stomatologi și avem un istoric solid de succes. Serviciile noastre SEO oferă combinația ideală de tehnici on-page și off-page pentru a vă ajuta cabinetul dvs. stomatologic să se ridice deasupra concurenței

Ce este publicitatea cu ​Google Ads?

Adresați-v​ă unei nișe specifice de pacienți

Mai simplu spus, este o formă de publicitate online foarte bine direcționată, care vă pune în fața potențialilor pacienți locali care caută serviciile pe care le oferă cabinetul dumneavoastră stomatologic.

Fiți observat acolo unde contează cel mai mult

Cei mai mulți pacienți potențiali au un teritoriu geografic limitat pe care sunt dispuși să călătorească pentru îngrijirea dentară.
Publicitatea cu plata-pe-clic vă permite să extindeți în mod eficient acoperirea publicității către anumite locații și orașe din apropierea cabinetului dvs., unde este posibil să nu ​apăreți organic în rezultatele  locale la căutările pe Google.

Beneficiați de campanii Google Ads

1. Este rentabil. Cu plata-pe-clic, plătiți doar atunci când cineva face clic pe anunțul dvs. Nu irosiți bani pentru a-ți promova serviciile unui public neinteresat. 

Rezultatul: Pacienții potențiali care au nevoie de serviciile dvs. sunt direcționați direct către site-ul dvs. web.

2. Vă aduce rapid înaintea concurenței – la propriu. Anunțurile de căutare plătite sunt afișate în primele poziții pe paginile cu rezultatele căutării, astfel încât potențialii pacienți să vă vadă mai întâi cabinetul dvs.

3. Vedeți rapid rezultatele. PPC este una dintre cele mai rapide modalități de a atrage mai mulți potențiali pacienți pe site-ul dvs. web și de a-i încuraja să se intereseze ​și contacteze cabinetul.

Hai s​ă lucr​ăm împreună la noul tău site!

Contactați-ne acum pentru a începe proiectul noului dvs. site cu o schiță/propunere de design gratuită realizată de noi. Vei vedea dinainte cum va ar​ăta noul tău site!

Scrie-ți mesajul Dvs.:
1
Aveți o întrebare?
Scan the code
Bună ziua!
Cu ce informație vă putem ajuta?